• ny_tilbage

BLOG

Hvilket er bedre fanny pack og messenger taske og forskellen mellem dem

Hvilken taljetaske og messenger-taske er bedre?

Spørgsmålet om, hvorvidt en lommetaske eller en messenger-taske er god, generer alle.Faktisk, hvad angår taskens praktiske funktion, er begge praktiske for folk.Der er ikke sådan noget som en god eller dårlig.Der findes forskellige typer pakker, hvilket betyder, at de har deres betydning.Der er ingen bedre måde at sige, hvilken pakke er.Det kan kun siges, at forskellige pakker har forskellige anvendelsesområde.

Relativt set er taljetasken mere velegnet til fritid, gå ud at lege, udendørs sport og andre lejligheder;og office-seriens bagsidetaske er bedre, fordi den kan opbevare flere genstande, såsom materialer, bærbare computere osv. Derfor er hvilken pakke du skal vælge, primært baseret på dine faktiske behov.

Selv om der er en vis forskel mellem en taljetaske og en messenger-taske, er der selvfølgelig også nogle designs af en taljetaske og en messenger-taske, der har to formål.

Hvad er forskellen mellem en taljetaske og en messenger-taske

1. Ryggens position er anderledes

Som navnet antyder, bæres taljetasken på taljen.Selvom den også kan bæres på tværs, er dens originale design at bære den på forsiden eller siden af ​​taljen;cross-body tasken bæres på brystet eller bagved.

2. Forskellig størrelse

Relativt set er taljetaskens volumen mindre end messenger-taskens.Det skyldes primært, at taljetasken er fastgjort i taljen.Hvis størrelsen på taljetasken er for stor, vil det medføre en større belastning af taljen.Vægten er mere spredt på kroppen, og den er normalt designet til at være større.

3. Forskellige længder af stropper

Taljetasken bæres generelt på taljen, så længden af ​​dens rem er generelt på størrelse med taljen på en normal person, og der er ikke meget plads til justering;mens messenger tasken bæres på kroppen, vil stroppens længde generelt være længere end taljetasken, og den kan justeres.Udvalget er også større.

4. Forskellige relevante lejligheder

På grund af den lille størrelse og lette vægt, bruges taljetasken generelt til at bære relativt lette og små værdigenstande såsom mobiltelefoner, kontanter, dokumenter osv. Den er velegnet til udendørs løb, sport, bjergbestigning og andre aktiviteter;messenger tasken er praktisk, holdbar og mere velegnet til daglig ryg eller langdistance ryg.

Sidetaske til kvinder


Indlægstid: 13-okt-2022