• ny_tilbage

BLOG

Hvilken taske ser bedre ud, brun eller kaffefarve?

Hvilken taske ser bedre ud, brun eller brun?I efteråret og vinteren vil mange købe brune eller brune tasker, men farverne på de to er forholdsvis ens, så det er nemt at forvirre folk.Så hvilken taske ser bedre ud, brun eller kaffe?

Hvilken taske ser bedre ud, brun eller brun?1
Brun ser bedre ud.Selvom en brun taske får folk til at føle sig koldere, er dens farve visuelt modsat.En klassisk brun taske kan bringe varme til folk omkring.

Hvad er forskellene mellem brun og brun

1. Farveforskel

Farven på kaffe er mellem brun og brun.Det er farven efter at have blødgjort de to sammen.Det ligner kaffe, som er mørkere brun.Sidstnævnte er den klassiske brune, som er opdelt i forskellige typer såsom lysebrun og mørkebrun, men i bund og grund er den mellem rød og gul.

2. Matchende forskel

Kaffefarven er generelt mere stabil, atmosfærisk, populær og moderigtig og sjældent frugtagtig.Den er velegnet til at matche med hvid, sort, khaki og andre farver.Brun er meget naturlig.Den er mere velegnet til beige, pink, grå osv. Det er en mørk farve med noget hvid indeni, som er blødere og sødere.

3. Mærk forskellen

Kaffefarven giver folk indtryk af, at den er meget populær, uanset hvilken årstid det er, og forskellige materialer kan skabe forskellige sæsonbestemte sanser, og det kan også se meget smagfuldt ud.Brun er en meget livlig farve, som kan få folk til at se meget værdige ud, og er også velegnet til nogle mere store lejligheder.

Hvilken farve er mørkere, brun eller brun

I teorien burde kaffefarven være mørkere, fordi den hører til mørkebrun, men fordi de er meget tætte, og der er mange slags brune, så dette problem kan ikke generaliseres.For eksempel er mørkebrun og kaffefarve faktisk ens, men lysebrun og kaffefarve er mere. Det er tydeligvis mere lavvandet.

Hvilken ser mere eksklusiv ud, den brune eller den brune taske?

Hvis vi taler om high-end sansen, vil brun være stærkere.Den har en værdig egenskab, som er meget majestætisk og majestætisk, så mange store navneposer vil bruge brun.Men den brune farve er faktisk ikke svag, og følelsen af ​​luksus er ikke dårlig.Derudover afhænger om du ser avanceret ud nogle gange ikke kun af farven, men også af mærke, design og detaljer.Nogle mærker er i sagens natur high-end.

Hvilken taske ser bedre ud, brun eller kaffefarve 2
mørk farve

1. Sort

Jeg tror, ​​at hver pige vil have flere sorte tasker derhjemme.Blandt de mørke farver er sort den mest almindelige og alsidige farve.Uanset form og størrelse er den let at matche med tøj.Sorte tasker er mere holdbare og nemme at have på.Rengøring, så sorte poser foretrækkes af mange piger.Men hvad angår størrelse og form, anbefales det, at du vælger efter forskellige årstider.Det er den mest egnede og bekvemme at vælge en mørk stor taske om efteråret og vinteren.Den kan rumme mange daglige fornødenheder.Hvis du har tyndere forårs- og sommersæsoner på, anbefales det stadig at vælge en lidt mindre taske, som er mere forfriskende!Denne taske i samme stil som Da Mi Mi anbefales til alle, den er meget smuk~~

2. Brun

Jeg behøver ikke sige mere om brune tasker.Alle ved, at brun er en relativt mellemfarve.Derfor er brun, bortset fra sort, den mest alsidige farve i mørke farver.Forskellen fra sort er, at brun er en mellemfarve, så det er det samme med lyst tøj.Den kan matches perfekt, og sammenlignet med den sorte offentlighed er brun mere moderigtig og energisk!Jeg anbefaler også en brun taske i samme stil som stjernen til alle.Det er den lille firkantede æske af MCM, tasken brugt af Jolin Tsai Lufthavn.Det er virkelig superlæsset!

lys farve

1. Pink

Efter at have talt om mørke farver, er næste skridt at analysere lyse farver.Pink er den mest alsidige taske i lyse farver, og de relativt små lyserøde tasker er meget velegnede til forår og sommer.Det kan matches med kjoler og hvide sko, de har alle smagen af ​​nabopigen.Hvis du er et "djævlehoved" på arbejdspladsen, er det også velegnet at vælge en lyserød taske.Denne farve kan svække en lille del af din aura, tilføje en blødhed og gøre dig smukkere.Åh, imødekommende.Pink tasker er dog mere tilbøjelige til at blive plettet af mørkt tøj såsom jeans, så daglig vedligeholdelse er meget vigtig!

2. Hvid

Ok, der er den sidste farve i lysfarvesystemet, som er hvid!Mange piger tror, ​​at hvide tasker er nemme at blive snavsede, svære at tage sig af, og farven er relativt monoton, ikke særlig ny og moderigtig.Det er faktisk ikke tilfældet.Hvide tasker er anderledes end de tasker, der kan fremhæve taskens karakteristiske form.Taskens form kan også afspejle hovedtaskeejerens modesans!En lidt større hvid taske er mere velegnet til pendling, velegnet til funktionærer på kontoret, mens en lille er mere dameagtig, og den er også meget feminin.Hvis det er en rygsæk, er den mere afslappet og meget energisk.Når du rejser, skal det være en pige. Det bedste valg!

Hvilken taske ser bedre ud, brun eller kaffefarve 3
1. Grøn: Først og fremmest anbefaler vi grøn til alle.Når alt kommer sig om foråret, vil der altid være nye skud.Så er grøn en mere almindelig farve om foråret, så vi kan vælge grøn som farve på en taske., så vi er mere i tråd med forårets tema, og samtidig mere energiske, er det en meget smuk taskefarvesætning, så i foråret kan du vælge grøn som farven på en taske, hvilket er meget smukt.

2. Gul: Den anden genstand, der anbefales til alle, er gul.Om foråret er der en repræsentativ plante, som er vinterjasminen.Vi kan vælge den gule farve på vinterjasminen som farve på vores tasker, så vi er meget på linje med den om foråret.Det har en slags atmosfære og er mere energisk på samme tid.Gul er også en hvid farve, som generelt vil give folk en meget pigefornemmelse.Det er også meget nemt at matche tøj på denne måde, så det er et meget passende valg for alle.Taske farve.

3. Pink: Den tredje, jeg anbefaler til alle, er pink.Pink er farven på en piges hjerte, men om foråret blomstrer der mange blomster, så der vil være en masse pink til at sætte gang i det samme, hvilket vil give folk en følelse. Det føles meget piget.Samtidig er pink også en farve, der kan repræsentere foråret.Denne farve er også meget velegnet til os at vælge under forårets udflugter.Hele personen vil se meget flot ud, så det anbefales også for alle at vælge.farve.

Yderligere anbefalinger:
Hvilken taskestil er passende

1. Lille firkantet taske: Det første jeg anbefaler til alle er den lille firkantede taske.Den lille firkantede taske er en meget lille taske-stil.Det er ikke kun bærbart, men kan også rumme en masse daglige fornødenheder, men udseendet er relativt lille.En taske, så den er meget velegnet til brug om foråret.Om foråret forsøger vi at undgå tasker med relativt stort udseende, hvilket vil få os til at se mindre ud, så den lille firkantede taske er et rigtig godt valg, meget anbefale alle at prøve.

2. Kæde-sadeltaske: Den anden genstand, jeg anbefaler til alle, er kædesadeltasken.Denne taske er i form af en sadeltaske, men det er en kædestil, så den er mere velegnet til et varmere forår i udseende.Sadeltasken er en speciel taske-stil, meget velegnet til vores forskellige collocations, og har også en høj tilpasningsevne i foråret, velegnet til nogle forårs sweater-stile, så den er en meget god. Tasken anbefales også til alle at prøve.

luksus håndtasker

 


Posttid: Dec-09-2022