• ny_tilbage

BLOG

Hvilken farve er den mest alsidige taske?

Hvilken farve er den mest alsidige taske

sort

Når du ser tasken nedenfor, må der være mange smukke piger, der vil blive fascineret af den.For det er meget kunstnerisk og velegnet til søde piger.Det har en meget afslappet følelse og en meget elegant følelse.Hvis den er båret af en lille fe, så kan den kombineres med en lang nederdel, og det bliver meget fe!

Den anden taske, det store guld-runde spænde, er virkelig iøjnefaldende.Denne taske er mere velegnet til modne kvinder.Fordi kombinationen af ​​guld og sort har en meget storslået følelse, kan de yngre ikke understøtte den følelse.Denne taske har en lille kapacitet, men vi kan bære nogle små ting.Det er også meget moderigtigt at bære det, når vi går ud.

rød

Rød, som en af ​​de alsidige farver, er en nødvendig farve for mange piger til at gå ud på gaden.Så hvad er de mere attraktive taskestile?Lad os kigge på det!

Tasken med et gittermønster som dette er særlig smuk.Uanset hvilken slags tøj det er parret med, er det særligt genialt, og det er meget harmonisk, ikke uventet.Desuden har kædepakken den effekt at reducere alderen.Det er nemt at matche tøj.Feer, du kan forberede en!

Denne røde og hvide taske er også meget smuk.Vi kan matche den med nogle stribede skjorter eller skjorter.Det ser meget avanceret ud.Rød i sig selv er en meget avanceret farve.Derfor kan det næsten øge vores mode at bære den på ryggen.

kaki

Ligesom den sorte taske er khaki tasken også en klassisk farve, som svarer til taskeindustriens "skulder".

Derudover skal du ikke bekymre dig om at matche khaki med lyse farver, for dens lidt rolige tone vil neutralisere de lyse farver.Selvom farven er mere åben, er den yderst effektiv til at forme temperament!

Hvis det sorte temperament er roligt, er det brune temperament mere anderledes.Den brune skuldertaske, matchet med kvaster og striber, kan afsløre en retro charme, som er velegnet til feer, der kan lide Sennas stil.Denne slags farvetaske er velegnet til små søde mennesker på arbejde, hvis den matches med en frakke eller frakke.Der mangler ikke evner i elegance.

dame håndtasker.jpg


Indlægstid: 17. november 2022