• ny_tilbage

BLOG

Matchnings- og udvælgelsesfærdigheder af dametasker

Færdighed en

Juster skulderstropperne.Hver messenger-taske har en skulderrem, og de fleste længder er ikke faste og kan justeres frit.Derfor bør længden af ​​remmen justeres til det passende område, før den bæres, og forskellige længder bør justeres for at matche forskellige stilarter.Generelt er højden på justeringen lige til taljen.

Færdighed 2

Match farver.Farverne på tøjet er forskellige, og de matchende tasker er også forskellige.Generelt vil matchningen af ​​samme farve se bedre ud på bagsiden, eller du kan også overveje at matche kontrastfarver, så den overordnede følelse er også rigtig god.Hvis du har flere farver på på dagen, anbefales det at have en ensfarvet messenger bag på.

Færdighed tre

Match med stil.Forskellige stilarter af tøj bør matches med forskellige stilarter af tasker, såsom afslappet stil, etnisk stil eller OL stil.Det er selvfølgelig mere praktisk at have en alsidig taske.

Færdighed fire

Overvej hvor posen er placeret.Messenger-tasken kan placeres i venstre side, på højre side eller foran kroppen, alt efter personlige vaner.Hvis tasken er placeret på højre side, er det mere bekvemt at tage tingene med.

Tips til at vælge en dametaske

For det første må det ikke være for stort, det er bedre at være lille og udsøgt.Fordi orientalske piger generelt er små, vil det at bære en stor taske, især den lodrette lange taske, gøre staturen endnu kortere.

For det andet må tasken ikke være for tyk, ellers vil den ligne en stor numse, der stikker ud bagfra, og den vil mangle æstetik som en stor mave, når den bæres foran.

Messenger-tasken må ikke bæres for højt, ellers bliver den som en buskonduktør.En passende messenger-taske er den slags, der er tyndt båret på siden, størrelsen er passende, højden er lige tilpas, og du kan komfortabelt kramme den med hænderne.

punge og håndtasker


Indlægstid: 20. oktober 2022