• ny_tilbage

BLOG

Nogle forslag til udvalget af dametasker

1. Vi vælger tasker ikke kun for at se om vi kan lide det, men også for at vælge farven på tasken efter vores egen påklædningsstil!Hvis din påklædningsstil er mere dameagtig, anbefales det at vælge lysere tasker.Hvis din påklædningsstil er mere avanceret, europæisk og amerikansk stil, eller arbejdspladsstil, kan du vælge mørke tasker.Hvis du har en ungdommelig og sød stil på, kan du vælge tasker i slikfarver eller varme farver!

2. Udover at se på tøjstilen, skal du også kende farven på dit eget tøj, når du skal vælge farve på tasken!Når alt kommer til alt, skal farven på tøjet og farven på tasken koordineres for at se godt ud!Hvis du normalt godt kan lide at have sort, hvidt og gråt tøj på, så kan det anbefales at vælge en mørk taske, for eksempel er en taske i samme farve som tøjet meget god.Har du normalt flere lyse farver på, kan du også vælge lyse farver til tasker, eller du kan af og til matche mørke tasker, som også vil se meget moderigtige ud.

3. Faktisk er der ingen grund til at bekymre sig om at lave fejl, når du vælger tasker i samme farve eller klassiske farve.Vælg en taske med samme farve som tøjet, eller en taske der er tæt på tøjets farve, det ser avanceret og moderigtigt ud.Men på denne måde, for at matche farven på tasken med farven på tøjet, skal du købe en masse tasker.Derfor anbefales det at vælge en klassisk farve, der er alsidig.

4. Sorte, hvide eller grå tasker er alle meget klassiske, uanset hvilken stil og farve de er matchet med, så er de meget velegnede, bare rolig om slet ikke at se godt ud!Og sort og grå er også meget modstandsdygtige over for snavs, mens hvid kræver mere vedligeholdelse~ Derudover er den marineblå taske også mere alsidig, uanset om den er matchet med mørkt eller lyst tøj, så er den meget velegnet!

5. Apropos hvilket materiale tasken er lavet af, så er det selvfølgelig kanvas.Lærredstasken er rigtig slidstærk, selvom den er ridset med en lille kniv, så går den ikke så voldsomt i stykker!Men lærredstasker hører til den afslappede stil og er mere velegnede til afslappet tøj.Hvis du bærer tøj af høj kvalitet på arbejdspladsen, er det ikke egnet til en lærredstaske!

6. Materialet i lædertasker er også meget godt, hvilket også er det mest brugte materiale til high-end tasker.Lædertasker bruger generelt okselæder, fåreskind eller strudseskind, krokodilleskind og pythonskind.Lædertasken har en god tekstur og er meget modstandsdygtig overfor snavs, men prisen bliver højere, men lædertasken ser meget avanceret og avanceret ud.


Indlægstid: 8-08-2022