• ny_tilbage

BLOG

Skuldertaske og hvilken farve er alsidig og hvordan man vælger

Piger i dag kan lide at bære enkelt skuldertasker mere og mere, fordi det er praktisk og nemt at matche, selvom det ikke er så imponerende som en clutch-taske, men det er mere praktisk.Den kan ikke kun bæres på skulderen, men den kan også bæres i hånden.Den kan matches med tøj forår, sommer, efterår og vinter hele året rundt.Det er også en national taske med en relativt høj fremtræden i gadeskydning~

Hvilken farve er skuldertasken

1. Sorte tasker er det evige tema, og de klassiske farver, der er alsidige og aldrig bliver trætte af, uanset hvilken farve på tøjet er matchet, vil det ikke se uoverensstemmende ud.

2. Kaki tasken er også en klassisk farve, der kun er anden end sort.Det er absolut alsidigt og et must-have for alle.

3. Grå tasker er særligt velegnede til kvinder på arbejdspladsen.De har et roligt, selvstændigt og selvsikkert temperament, og de kan uden konflikter matches med tøj i forskellige farver.

4. Abrikosposer er en meget populær farve de seneste år.Selvom det er lidt lysere end khaki, er farven, der forlænges fra dette jordfarvesystem, også meget Baidu, meget britisk retrostil.

Sådan vælger du en skuldertaske til kvinder

1. Flerlags dametaske vinter messenger taske ny skuldertaske, meget velegnet til ædle dig.Enkel, men ikke enkel form, ædel i hånden, kan nemt kontrolleres i enhver lejlighed.

2. Flerlags dametaske vinter messenger taske ny skuldertaske, praktisk håndtag, kan skilles ad og bruges efter behov, og du kan få fat i kærlighedstasken når som helst.

3. Enkelt og elegant versionsdesign, indvendigt rum med stor kapacitet, let at installere personlige genstande, meget elsket af kvindelige venner, moderigtigt farvevalg er meget attraktivt, virkelig smukt og praktisk

4. Den særligt populære lille firkantede taske er af meget høj kvalitet.De smukke og high-end farver gør dig ung og moderigtig.Metallynlåsen er enkel og elegant, og den er absolut pengene værd.

håndtasker i ægte læder.jpg


Indlægstid: 04-november 2022