• ny_tilbage

BLOG

Hvordan vælger man en god clutch?

Hvordan vælger man en god clutch?
Et look er ikke kun tøj, der kan definere den overordnede stylingstil alene.Nogle gange spiller en lille genstand også en meget vigtig rolle.Ligesom en veldesignet håndtaske, hvor vigtig er en håndtaske?
Mange modebloggere vil vælge en håndtaske til at pynte på deres style.Dette skyldes, at håndtasken kan koordinere med stilens stil, når den pynter på stilen.Det er også et spørgsmål om minutter at forbedre auraen, især de håndtasker med individuelle designs.Det er endnu smukkere som helhed.
Vælg efter koblingsmateriale
læder clutch
Hvis du vil vælge en clutchtaske, der passer til din stil, skal du forstå de stilarter, der passer til clutchtasker af forskellige materialer.Lad os først tale om clutch tasken i læder.Denne type taske dukker normalt op foran alle med en læderoverflade.Læderbrød bringer en stærk visuel effekt til alle, og clutchtasken er mere personlig.
Desuden er stilarterne af læderkoblinger mere forskellige, og der vil være flere valgmuligheder, når du opretter stilarter.Hvis kvindelige venner vil have en mere personlig følelse, kan de også vælge læderclutches.Når det bruges til at pynte på den overordnede form, bringer det ikke kun en følelse af skønhed til formen, men fremhæver også formens personlighed.
canvas clutch
Personlige clutch-tasker i læder er mere velegnede til mere fashionable og trendy stilarter.Hvis det er en afslappet stil, eller til daglig brug, kan du overveje canvas clutch tasker.Materialet af lærred gør håndtasken mere afslappet.Selvom teksturen af ​​denne slags materiale ikke er særlig avanceret, er den også velegnet til at skabe et afslappet og afslappet look.
Vælg efter koblingsstørrelse
stor kobling
Når du vælger en håndtaske, afhænger ikke kun af materialet, men også af størrelsen, størrelsen på tasken har ingen lille indflydelse på den overordnede form.Hvis det er en stor clutch, vil det første indtryk være mere personligt, især når det er knyttet til hele looket.
Den store taske kan siges at bringe en mere unik følelse til helheden, den ser ikke så populær ud, og temperamentet bliver mere specielt.På den måde vil nichestilen også gøre den overordnede aura til en stærk personlighed.For de kvindelige venner, der ønsker at bære en niche-stil, er en stor clutch-taske en meget velegnet til konkav en niche-stil genstand.
lille clutch taske
Der er store clutch-tasker, hvilket betyder, at der også er små clutch-tasker.Den lille version af clutchen er mere delikat, og det første indtryk, den giver, er lille og smart.Små håndtasker er også iøjnefaldende med så sarte detaljer.Efter at disse detaljer er designet, og derefter samarbejder med tøjet, vil den overordnede unikhed være stærkere.
Hvis du ønsker at deltage i nogle mere formelle lejligheder, kan du vælge små håndtasker, især de små håndtasker med tilstrækkelige designpunkter, som er meget attraktive, uanset hvordan du passer dem.Hans aura vil også blive mere rigelig, men formen ser mere raffineret ud.
Vælg efter farve og mønster på clutch tasken
ensfarvet clutch taske
Den største forskel mellem forskelligt tøj er ikke kun versionen, men det mest intuitive design er farveforskellen såvel som clutchen.Hvis du vil vælge en clutch-taske efter tone og mønster, er den første ting at anbefale til kvindelige venner den ensfarvede clutch-taske.
Clutch taskerne i den ensfarvede serie hører til stilen med relativt simple toner, og de simple toner ser meget stemningsfulde ud.Hvis den er designet på en clutch taske, vil stilen på clutch tasken blive mere spontan.
Bare rolig, at den ensfarvede clutch taske ikke er god til konkav form.Uanset om det er et ensfarvet tøj eller et printet tøj, er stilen på formen unik og har en unik smag.Desuden ser den ensfarvede taske også meget elegant ud, og retro-temperamentet er også meget tilstrækkeligt.Den ensfarvede clutch er virkelig værd at købe.
colorblock kobling
En ensfarvet clutch er bestemt værd at få, men vil du skabe et mere unikt look, er en farveblokeret clutch også en god idé.Den farvematchende clutch-taske er fuld af personlighed.Uanset om det er to toner eller en kombination af flere farver, uanset hvordan farverne matches, er clutchens overordnede stil meget unik.
Hvis du foretrækker en blødere form, kan kvindelige venner også vælge en mørk farvematchende clutch til en konkav form, som ikke kun gør folk mere blide, men også viser en unik sans for mode.
Vælg efter koblingsform firkantet kobling
Selvom tasken er et modeemne med et relativt lille areal, har den mange stilarter og versioner.Hvis den er opdelt efter taskens form, kan den opdeles i en firkantet clutch-taske og en uregelmæssig formet taske.Lille håndtaske.
Den firkantede clutch-taske har mere tydelige kanter og hjørner, og versionen er mere populær.For de fleste kvindelige venner er den firkantede clutch taske nærmest førstevalget.Det skyldes også, at clutch-tasken i denne form ikke er nem at rulle over, uanset hvilken tøjstil den er på.
Den firkantede taske ser altid så koordineret ud, og den er naturlig og atmosfærisk med hele kropsformen.Hvis du ikke ved hvilken form taske du skal vælge, så prøv den populære firkantede taske, som er meget velegnet.
uregelmæssig form clutch
Formdesignet på koblingen har også mange stilarter, bortset fra firkanten, resten er næsten alle uregelmæssige former.Uregelmæssig formede clutch tasker har mere personlighed.Den uregelmæssige form af clutchen gør, at tasken bliver meget avanceret.Sammenlignet med den firkantede taske ser den uregelmæssige clutch meget individuel ud.
På samme måde vil denne form for uregelmæssigt formet kobling være mere egnet til at skabe en trendy stil.Hvis du vil se mere iøjnefaldende ud, kan du også vælge en uregelmæssig clutch-taske til at dekorere formen.Efter udsmykningen er formeffekten rigtig god, og formen bliver straks mere atmosfærisk.Den kraftfulde aura er virkelig iøjnefaldende.

Tote Bag håndtasker til kvinder


Indlægstid: 19. oktober 2022